KABINETI ORTOPEDI-TRAUMATOLOGJI

KABINETI ORTOPEDI-TRAUMATOLOGJI

KABINETI-I-FLEBOLOGJISE

Kabineti i Ortopedise dhe Traumatologjise eshte nje nder specialitetet kryesore te kesaj klinike. Dr.Arkandi Lula, specialist ortoped-traumatolog, Anetar I Urdherit te Mjekeve te Shqiperise kryen konsulta dhe vizita, si dhe trajton׃

  • Demtimet traumatike te aparatit muskulo-skeletik, kontuzione, distorcione, luksacione, fraktura (trajtime konservative).
  • Semundje degjenerative te artikulacioneve-disqeve, spondiloartroza, koksartroza, gonartroza, hernie diskale etj.
  • Afeksionet e supit, supi i ngrire, bursitet, epikondilitet etj.
  • Cregullimet dhe dhimbjet miofacial-trigerpoint
  • Fibromialgjia

Pervec ortopedise shqipetare ne kliniken  Pro Life, mundesohen vizita dhe konsulta, me mjeke te huaj: vizita dhe konsulta cdo jave me mjeke ortoped-traumatolog, te Spitalit Shen Erazmo, Oher-Maqedoni .

Se fundi, vlen per te permendur bashkepunimi me mjekun ortoped Italian, nga CFK Di Giorno, Bolonja.