KABINETI I MJEKESISE TRADICIONALE KINEZE

KABINETI I MJEKESISE TRADICIONALE KINEZE

KABINETI I MJEKESISE TRADICIONALE KINEZE

Mjekesia Alternative Tradicionale Kineze i ka fillesat e saj, 3000-5000 vjet me pare.

Sot mjeksia Kineze eshte e perhapur ne mbare boten dhe vetite e saja kurative jane te vertetuara nga shume studime shkencore.

Stafi yne i perbere nga specialiste kineze dhe shqipetare mundeson trajtimin e ketyre diagnozave׃

 • Dhimbje koke
 • Spondiloartrozat
 • Dhimbjet e mesit (hernie diskale)
 • Semundjet e kyceve, artrozat
 • Paralizat dhe demtimet nervore
 • Demtimet e muskujve
 • Urinim i pavullnetshem
 • Rritjen e aftesise seksuale
 • Ulja ne peshe
 • Masazh relaksues kinez

 

Metodat e trajtimit:

 • Akupuntura: : kjo metode kuron shume semundje me ane te gjilperave nje perdorimshme, duke stimuluar disa pika qe mundesojn korrigjimin e c’ekuilibrave ne fluksin e engjise nepermjet kanaleve te njohura si meridiane.
 • Kupat dhe cekici me gjilpera: jane metoda shume popullore ne mjekimin e semundjeve te ndryshme, te kyceve, demtimeve muskulare dhe semundjeve te tjera klinike.
 • Moxibustioni: kjo metode kuron me anen e nxehtesise ne pikat ose zonat e hartes se trupit te njeriut, duke djegur nje permbajtje bari mjekues popullor qe vendoset mbi gjilpera.