KABINETI I KARDIOLOGJISE

KABINETI I KARDIOLOGJISE

KABINETI I KARDIOLOGJISE

Kabineti i Kardiologjise kryen ekzaminime klinike, vizite dhe konsulte mjekesore, EKG, eko te zemres dhe stress test, cikloergometri (per diagnostikimin e funksionit te miokardit), per zbulimin e hershem te semundjeve te zemres tek sportistet e te gjitha moshave, tek intelektualet e moshes mbi 40 vjec, personat mbi peshe, personat qe merren me fitness, aerobi e palester per dobesim.

  • Personat qe merren me vrapime apo atletike sportive per renien ne peshe.
  • Personat qe vuajne nga diabeti, hiperfuzioni dhe ata qe kane crregullime te yndyrnave ne gjak.
  • Personat me trashegimi semundjet .

Te gjithe keta persona duhet te kryejne patjeter nje vizite kardiologjike, EKG, eko te zemres dhe stress test.

Konsulte dhe vizite me mjekun kardiolog:

– Echo kardiake

– EKG komplet

– Stresstest-ergometri