KABINETI I FLEBOKIRURGJISE

KABINETI I FLEBOKIRURGJISE

KABINETI I FLEBOLOGJISE

Dr.Hilmije Mara, me specialitet flebokirurge, kryen vizita dhe konsulta, si dhe trajton: tharja e nje ven me metoden e skleroterapise (pa operacion), flebektomi dhe heqje e hemosklerozes, ligatura e venave perforante, sklerotizim i moduleve hemoroidal, sklerotizimi i fizures anale (trajtim me anestezi lokale), bllokad e regjionit anal me hemorroidet e inflamuara dhe te trombozuara, trajton varicet, tromboflebitet (sindrome  trombotike).