KABINETI I EKZAMINIMEVE IMAZHERIKE

KABINETI I EKZAMINIMEVE IMAZHERIKE

KABINETI I EKZAMINIMEVE IMAZHERIKE

Kryen eko abdominale (veshka, melci, temth, pankreas, prostate, etj), obstetrike – gjinekologji (semundjet e grave, mitra, ovaret, ovulcioni per shtatezani), eko te gjirit per masat e gjirit te grate, per tiroiden, testikujt, enet e gjakut, eko te zemres, etj. Te gjitha keto me sonda abdominale, te indeve te buta, lineare, transvaginale .

Te gjitha ekzaminimet kryhen nga mjeke me shume eksperience dhe te specializuar ne fushen e imazherise.

  • Echografi color-doppler
  • Radiografi
  • Stresstest-Ergometri
  • Electrokardiograme