Partnere

Partnere

BASHKEPUNIMI ME INSTITUCIONE SHENDETESORE TE HUAJA

PARTNERET

Me qellim rritCKF COMPANYjen e nje shkalle me te larte nivelin e sherbimit mjekesor ndaj te semureve si ne drejtim te diagnostikimit te hershem te semundjeve ashtu edhe ne mjekimin me nivel sa me te larte shkencor eshte organizuar bashkepunimi i Klinikes Pro Life me disa institucione spitalore nga me te mirat e Maqedonise.

Keshtu ne Maqedonine me spitalet St. Erazmo, St. Stefan dhe Filip II.

Ne keto spitale jane kryer me sukses shume operaciones ne fushen e Urologjise, Onkologjise, Neurologjise, Ortopedise, etj.

Per dergimin e te semureve ne keto spitale prane Klinikes Pro Life funksionon nje sektor i vecante bashkepunimi me personel mjekesor te larte e te mesem qe njohin mire gjuhen Maqedonase per ti ardhur ne ndihme dhe per te kryer lidhjet e te semureve me spitalet sipas semundjeve qe kane.

CKF COMPANYPacientet qe do te aplikojne per kurim ne keto spitale se pari priten nga personeli mjekesor i caktuar per kete qellim, nga te cilet informohen per menyren e funksionimit te procedurave mjekesore. Ne fillim behet nje vizite paraprake qe realizohet nga mjeket specialiste te shoqeruar nga perkthyes (edhe keta mjeke) me pervoje .

 

Ne kete menyre percaktohet se ciles fushe i perket semundja, cfare analizash nevojiten, nderkohe qe behet lidhja direkte me CKF COMPANYmjekun specialist te spitalit ne Maqedoni.

 

CKF COMPANYPacientit i jepet nje cmim i perafert per analizat, kuren apo operacionin qe do te kryhet ne spitalin perkates. Kjo ben qe pacienti per nje problem te tille te rendesishem sic eshte shendeti te zgjedhe nje rruge te besueshme dhe te pelqyeshme, per trajtimin e tij.Gjithashtu ne shume raste pas perfundimit te kurimit kontrollet mund te kryhen prane Klinikes Pro Life ne Tirane  dhe ne mbajme kontakt me mjekun qe ka kuruar te semurin. Ne kete menyre shmanget kontrolli i pacientit jashte shtetit per here te dyte.