MARREVESHJE E RE ME ASSOCIAZIONE ITALIANA DIABETICI

MARREVESHJE E RE ME ASSOCIAZIONE ITALIANA DIABETICI

Klinika Mjekesore PROLIFE nis bashkepunimin me Shoqaten Italiane te Diabetikeve (Associazione Italiana Diabetici www.assodiabete.it).

A.I.D., me president Dr. Raffaele Scalpone, eshte aktive ne territorin Italian nga viti 1952.

Se bashku me Dr. Scalpone dhe mjeket e tjere te shoqates do te organizohen nje sere aktivitetesh per monitorimin dhe sensibilizimin e popullsise ndaj semundjes se diabetit.

Do te organizohen, gjithashtu, edhe vizita dhe analiza specifike me pacientet diabetik per te krijuar sebashku nje plan trajtimi dhe rehabilitimi te personalizuar.