Klinika Prolife |

Klinika Mjekesore Pro Life disponon:

Klinika Mjekesore Pro Life e krijuar qe ne vitin 2004 eshte nje institucion shendetesor jo publik ne rehabilitimin ambulator me profil diagnostikues, mjekues dhe rehabilitues me qender ne Tirane.

PARTNERET


CKF COMPANY CKF COMPANY CKF COMPANY CKF COMPANY
KABINETI-I-FLEBOLOGJISE

KABINETI ORTOPEDI-TRAUMATOLOGJI

Ne kete kabinet kryhen vizita, konsulta dhe trajtime Ortopedike – Traumatologjike.

KABINETI I FIZIOTERAPISE

KABINETI I FIZIOTERAPISE

Kabineti i fizioterapise, nen mbikqyrjen e ortopedit italian Dr. Alfonso Di Giorno

KABINETI I GJINEKOLOGJISE

KABINETI I OBSTETRI-GJINEKOLOGJISE

Ne kete kabinet kryhen vizita e konsulta gjinekologjike, Pap Test , konsulta per sterilitet ,eko gjinekologjike etj

LABORATORI MJEKESOR

LABORATORI MJEKESOR

Laboratori Klinik – Biokimik – Hormonal – Baktereologjik eshte prodhim italian i vitit 2008 dhe kryen keto ekzaminime:

KABINETI I MJEKESISE TRADICIONALE KINEZE

KABINETI I MJEKESISE TRADICIONALE KINEZE

Themeluar nga viti 2005, prane Klinikes Pro Life.Drejtohet nga specialistja kineze Wang Jan.

KABINETI I FLEBOLOGJISE

KABINETI I FLEBOKIRURGJISE

Sherbimi permban viziten dhe trajtimin per venat varikoze, tromboflebitet, s.trombotik etj

KABINETI I EKZAMINIMEVE IMAZHERIKE

KABINETI I EKZAMINIMEVE IMAZHERIKE

Echografi color-doppler, Radiografi, Stresstest-Ergometri, Electrokardiograme

MJEKESIA SPORTIVE

MJEKESIA SPORTIVE

Vizita mjekesore individuale ose ekipore, Rehabilitim i traumave sportive, pre dhe post operatore

KABINETI I KARDIOLOGJISE

KABINETI I KARDIOLOGJISE

Kabineti i Kardiologjise kryen ekzaminime klinike, vizite dhe konsulte mjekesore, EKG, eko te zemres dhe stress tes

Doctor - Young female doctor or ENT specialist - with a patient in her practice, examining the ear with a endoscope

KABINETI ORL

Kabineti ORL, Vizita dhe konsulte